Poldermann Auto’s produceert met een eigen osmose filterinstallatie een grote hoeveelheid osmosewater voor de schoonmaakbranche. Osmosewater is uitermate geschikt voor reiniging van diverse oppervlakken.

Hoewel het Nederlandse kraanwater bekend staat als uitstekend (consumptie-)water, bevat het toch minuscule onzuiverheden zoals zouten, kalk, zink etc. Door dit kraanwater te zuiveren in een osmosewaterinstallatie ontstaat zeer zuiver water, osmosewater. Dit osmosewater is zeer zuiver en bevat vrijwel alleen waterstof en zuurstofelementen. Het heeft een zeer lage zuurtegraad, wat resulteert in een beter oplossend vermogen voor vuil. Dit maakt het zeer geschikt om ramen mee te wassen, atmosferisch vuil lost er gemakkelijk door op. Doordat er geen zouten meer in dit water aanwezig zijn droogt het ook streeploos op, zonder dat er chemicaliën aan te pas komen.

Osmosewater is ook zeer populair voor de verzorging van planten, als drinkwater, voor het aquarium of om auto's te wassen. Een osmose-installatie is een kostbare investering. Wij bieden particulieren en zakelijke gebruikers de mogelijkheid om bij ons osmosewater te tanken. Wij rekenen € 2,- per 100 liter exclusief BTW.

U kunt bij ons 7 dagen per week en 24 uur per dag gebruik maken van het osmosewater tappunt (muntautomaat).

Het osmosewatertappunt is te vinden op het adres Sluispolderweg 14 1505HK Zaandam

Poldermann Auto's is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 50849441